Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Campanya de Nadal Martorell butlleta premiada

Sílvia Antón guanya 1.000€ de la Campanya de Nadal de Nou Martorell

Per 9 de gener de 2019 a les 20:00 0 954 Visites

L’entitat ha posat en circulació 9.000€ durant les festes de Nadal a través del comerç de Martorell associat

La guanyadora del sorteig del val de 1.000€, Sílvia Antón de Martorell, ha recollit la butlleta guanyadora del sorteig i ha fet les compres als establiments de Nou Martorell que ha escollit. La botiga que ha segellat el premi és Coses i Més Coses. El sorteig es va celebrar el dissabte dia 29 de desembre al Mercat i les compres les ha fet aquest dimecres dia 2 de gener a Winfor Sibaix i a Viñas e Hijos.

La campanya de Nadal del comerç local ha posat en circulació un total de 9.000€ en vals de compra durant el mes de desembre. Del total, 8.000€ han estat en vals de 10 i 20€ en compres directes i 1.000€ del sorteig. L’associació Nou Martorell felicita la guanyadora i a tots els que els ha tocat algun dels vals premiats durant el transcurs de la Campanya, així com als més de 70 establiments participants.

A la fotografia principal, la guanyadora i la Mónica, responsable de Coses i Més Coses, amb els seus fills. A la resta de fotografies: el moment del sorteig, a Hermes Calçats, rebent l’enhorabona del Toni, vicepresident de Nou Martorell; comprant a Winfor Sibaix, amb el Jacob; i comprant a Viñas e Hijos, amb el Rafa.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell, Societat