Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Quim Masferrer festes Sant Joan Olesa

Els actes de la revetlla a quatre municipis, per canals d’Internet

Per 25 de juny de 2020 a les 12:00 0 957 Visites

S’han emès en directe els actes principals de la revetlla a Olesa, Sant Andreu i Gelida, i també en diferit a Collbató per canals com YouTube, Facebook o Instagram

Les festes d’estiu de 2020 seran recordades pels primers grans actes virtuals emesos a través d’Internet. La primera gran celebració ha estat la revetlla de Sant Joan i la substitució de la Festa Major d’Olesa per les festes de Sant Joan.

Dels municipis que han fet actes públics, a Olesa, Sant Andreu i Gelida s’ha pogut seguir en directe i es pot veure i reviure en qualsevol moment. A Collbató va ser el més participatiu de manera presencial i s’ha publicat l’endemà. En aquesta relació podeu els vídeos dels actes de les revetlles que s’han emès en directe.

Festes de Sant Joan a Olesa: ‘Moltes Gràcies’ de Quim Masferrer, encesa de la foguera, brindis des de la Torre del Rellotge i sessió Dj.

Revetlla a Sant AndreuArribada de la Flama del Canigó i el conte de la ‘Bruixa del senyor Arnau’.

Revetlla a GelidaArribada de la Flama del Canigó i castells de foc.

Revetlla a Collbató: Espectacle de foc dels Diables Salnitrats i a encesa de la foguera.

Fotografia: El camió de l’espectacle ‘Moltes Gràcies’ de Quim Masferrer va fer l’estrena a Olesa per les festes i la revetlla de Sant Joan [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email