Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia piscina Abrera

Les piscines d’Olesa, Abrera, Sant Esteve, Gelida i Masquefa, amb entrada gratuïta fins diumenge per l’onada de calor

Per 13 d'agost de 2021 a les 12:00 0 3100 Visites

Al recinte olesà només per a col·lectius sensibles, a la resta per a tot el veïnatge com a una mesura excepcional fins diumenge

L’Ajuntament d’Olesa ofereix l’accés gratuït a la piscina municipal als menors de 14 anys i de més de 65 anys, a persones aturades, amb un grau de disminució superior al 33% o a dones embarassades.

Des del consistori olesà informen que és una mesura excepcional adreçada a persones de col·lectius vulnerables. S’ha posat en marxa aquest divendres i durarà fins diumenge durant l’onada de calor. Caldrà estar empadronat a Olesa i els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta que haurà de pagar la seva entrada si no pertany a algun col·lectiu esmentat.

L’horari de la piscina és de 10 a 20h i es podrà entrar fins a completar l’aforament del 70%, que és de 400 persones a la zona d’aigua.

L’Ajuntament també informa que ha habilitat espais frescos o sales amb aire condicionat, especialment adreçats als col·lectius vulnerables. La biblioteca Santa Oliva, divendres de 16 a 18h i dissabte de 10 a 16h; la sala de plens de l’ajuntament, divendres de 16 a 18h i dissabte i diumenge de 11 a 18h; i l’Escorxador, divendres de 16 a 18h, i dissabte i diumenge de 11 a 18h.

 

Abrera, Sant Esteve, Gelida i Masquefa, accés gratuït a tota la població

Durant aquest cap de setmana dissabte 14 i diumenge 15 d’agost, totes les persones empadronades a Abrera podran accedir gratuïtament a la piscina municipal d’estiu, al passeig de l’Església, 18.

L’entrada a la piscina d’estiu de Sant Esteve també és gratuïta aquest dissabte 14 i diumenge 15 d’agost. S’ha de fer ús de la cita prèvia i es mantindrà l’aforament permès.

A la piscina municipal de Gelida, l’entrada és gratuïta per a tota la població. Però perquè no s’arribi a l’aforament màxim permès, l’accés és de matí o de tarda (entre les 11 i les 15.30h o de les 15.30 a les 20h). La mesura durarà fins el diumenge dia 15 d’agost.

A Masquefa, l’accés a la piscina de l’Alzinar és gratuïta per a les persones empadronades al municipi, el dissabte 14 i diumenge 15 d’agost.

En tots els casos, amb les restriccions sanitàries de prevenció de la covid-19.

Fotografia: La piscina municipal d’Abrera s’ha afegit a l’obertura gratuïta fins diumenge per l’onada de calor [Aj Abrera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: