Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
Martorell - La Bustia - Gimnastica Artistica

Podis molt repartits en la jornada de gimnàstica artística a Martorell

Per 12 de gener de 2020 a les 18:00 0 1732 Visites

Més de 250 gimnastes participen en l’estrena de la competició escolar del CEBLL

Més de 250 gimnastes de la comarca van participar, dissabte, en la primera jornada del curs 2019-2020 del Consell Esportiu del Baix Llobregat que va tenir lloc al Pavelló Can Cases de Martorell. Hi van participar 16 equips, de P5 a juvenil de fins a 10 clubs diferents.

Per categories, Joel del Estal (CE Vigym), Héctor Canalejo (Martorell GC) i Lucas Marzo (CE Vigym) i l’equip CE Vigym, en la categoria prebenjamí C; Fadua El Arabi (CG Olesa), Marta Gil (AESAB) i Sofia Bellour (ASESAB) i l’AMPA de l’Escola Santa Maria de Cervelló, per equips en prebenjamí B: Elisabet Daramola, Gala Aparicio i Leire Terraza, del Martorell GC i també l’equip guanyador en prebenjamí A.

Álvaro Pueyo (Martorell GC), Jordi Franquesa (Abrera GC) i Javi Gallegos (Escola Santa Maria de Cervelló), en la categoria benjamí C; Nagore Peidro (Abrera GC), Ainhoa Meritxell (CGA Les Moreres) i Leana Perelló (CGA Les Moreres) i l’Abrera GC, per equips en benjamí B. Ariadna López (CE Vigym), Lola Tió i Sira de Miguel (Martorell GC) i el Martorell GC, en benjamí A.

Marc Molina (AESAB), Angel Défez (AESAB) i Pau Requena (CG Esparreguera), en la categoria aleví C. Júlia Miret (Martorell GC), Daniela Moreno (AESAB) i Jana Sans (AESAB) i l’AE SAB, per equips, en aleví B. El CE Vigym ha dominat en tots els terrenys, classificant tres gimnastes al podi (Ilenia Lara , Ariadna Rojas i Naiara Segura), en aleví A.

Iker Fernandez i Pedro Artero (Abrera GC) i Joel Porcar (Martorell GC), en categoria infantil C; el Martorell GC ha dominat la categoria infantil B sent el millor equip i omplint el podi amb Júlia Fernandez, Luz Maria Romero i Alexandra Quintaneiro; i Alexandra Rastrollo i Blau Enríquez (AESAB), en infantil A.

Imma Garcia (Escola Santa Maria de Cervelló) i Ona Berlanga (Abrera GC), en la categoria cadet B i Abril Fernandez (CE Vigym), Marta Coca i Berta del Valle (Martorell GC) en cadet A. Gisela Cabrera, Aurora Albendin i Ariadna Marquez, de l’AESAB van pujar al podi en la categoria juvenil B.

Fotografies: Tret de sortida de la gimnàstica artística comarcal [Maria Cerezuela] 

Print Friendly, PDF & Email