Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia flota vehicles Pomfusa

Pomfusa incorpora dos nous vehicles en previsió a una nova alerta sanitària

Per 26 de juliol de 2020 a les 17:00 0 1030 Visites

A conseqüència de la pandèmia l’empresa ha incrementat els seus serveis

Pomfusa SA, Serveis Funeraris ha ampliat la seva flota amb l’adquisició de dos nous vehicles per reforçar els serveis en cas d’una nova alerta sanitària. L’empresa funerària és qui gestiona la darrera atenció als difunts als 10 municipis de la zona.

Un d’aquests vehicles és un furgó adaptat per a la recollida de cadàvers, totalment equipat seguint la normativa sanitària. Amb aquest seran quatre els furgons dels que disposarà l’empresa. L’altra adquisició ha estat un vehicle adaptat pel transport funerari i serà el desè d’aquestes característiques que disposa Pomfusa.

Jordi Casanovas, gerent de Pomfusa SA, Serveis Funeraris, ha assegurat que amb aquesta ampliació de la flota de vehicles “podem donar una millor resposta davant la situació que estem vivint”.

Com va explicar Casanovas a La Bústia, març va ser el mes amb més defuncions que ell recorda. Per aquest motiu, “la nostra flota de vehicles va fer un sobreesforç per atendre l’increment de serveis. Fruit d’aquesta experiència ens hem vist obligats a renovar i ampliar la flota”.

Fotografia: Pomfusa renova la flota de vehicles [Pomfusa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: