Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia Paula Ortega Martorell (4)

Qui és la nova Miss Univers Catalunya 2022?

Per 20 de juliol de 2022 a les 7:00 0 3080 Visites

Paula Ortega serà la representant catalana al concurs de Miss Univers Espanya del pròxim setembre

La martorellenca Paula Ortega Madarieta (1995) és la nova Miss Univers Catalunya 2022 i la representant catalana al concurs de Miss Univers Espanya que se celebrarà el pròxim mes de setembre. El certamen de bellesa, celebrat a l’Outoff Barcelona, no només valora la bellesa física sinó també les dones ambaixadores amb un compromís social que puguin aportar ajudes a la societat.

La Paula és infermera i vol contribuir en la lluita dels sanitaris perquè siguin més valorats, així com donar visibilitat a la salut mental i ajudar en la seva prevenció i comprensió. Per a ella, aquest reconeixement és “un gran honor i una responsabilitat”.

D’entre les 17 candidates, creu que el jurat “va veure la passió que tinc pels concursos de bellesa. M’encanta estar en aquest món i tinc moltes ganes de donar a conèixer temes com la salut mental. Els concursos de bellesa són una plataforma genial perquè les dones tinguin una posició d’influència per poder parlar de temes que ens importen molt”, ha comentat a La Bústia.

Ara s’està preparant per al concurs de Miss Univers Espanya del setembre: “estic perfeccionant el meu físic, ja que la part social i portadora de veu està bé, però he de considerar tots els factors”. Durant aquests mesos també farà xerrades sobre salut mental juntament amb Felipe del Val, director de Miss Univers Catalunya i pediatra de Sant Andreu.

Els seus inicis professionals en el món dels concursos de bellesa van ser l’any 2017, quan es va presentar en un de regional a Filipines, d’on és la seva família.

La Paula va néixer a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell i ha estat alumna del CEIP Juan Ramón Jiménez i de l’Institut Pompeu Fabra. Ha estudiat Infermeria a la Universitat de Barcelona i ha treballat a l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Rebuda als ajuntaments

Ortega ha estat rebuda a la sala de plens de l’Ajuntament de Martorell el 14 de juliol. Ha estat acompanyada per l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Elisabet Plaza i Raquel Sans. Fonollosa ha comentat que “independentment del resultat del certamen de Miss Univers Espanya, a Martorell estem molt orgullosos de tu, Paula. Molta sort!”.

També ha estat a l’Ajuntament de Sant Andreu, el 20 de juliol. Ha estat rebuda per l’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Cultura, Juan Pablo Beas. A més, ha estat present Felipe del Val i a continuació tots dos han parlat sobre la rellevància de la sanitat al CAP del municipi.

 

Fotografies: Paula Ortega [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat