Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia acte Marea Blanca 2 marc 2023 (1)

Representants dels treballadors dels hospitals de Martorell fan una valoració de la situació

Per 10 de març de 2023 a les 7:00 0 410 Visites

En un acte que ha organitzat Marea Blanca d’Abrera

Marea Blanca d’Abrera ha organitzat el dijous 2 de març un acte públic en el qual Diego López, president del comitè d’empresa de l’Hospital de Martorell, i Carmelo Garcia, delegat del comitè d’empresa del Sagrat Cor, han explicat la situació actual dels treballadors dels centres.

Iván Serrano, co-portaveu de Marea Blanca, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte amb un discurs de presentació on ha instat a l’Ajuntament d’Abrera i a la Generalitat de Catalunya a concloure les negociacions per dotar al municipi d’un nou centre d’atenció primària.

En la seva intervenció, López ha relatat el cicle de mobilitzacions dels treballadors de l’Hospital de Martorell. Alhora, ha valorat la inversió de 32 milions d’euros que ha anunciat el Departament de Salut. Ha destacat que només es guanyen 12 llits i que això és una xifra insuficient.

Per la seva banda, Garcia ha explicat la situació de desbordament dels professionals en salut mental al Sagrat Cor: no hi ha suplències i el personal de nit és insuficient. També ha denunciat que molts dels problemes en l’àmbit laboral se solucionarien si es complís el conveni.

Fotografia: Acte organitzat per Marea Blanca d’Abrera el 2 de març [Marea Blanca d’Abrera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Martorell, Societat