Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Sant Andreu - La Bustia - Premis esport 2019

Sant Andreu distingeix els millors esportistes locals de 2019

Per 24 de novembre de 2019 a les 17:00 0 819 Visites

Dues distincions recauen al palista Jordi Morales i el motociclista Xavier Artigas

Sant Andreu va lliurar, divendres passat, els premis als millors esportistes de la ciutat de 2019 en un acte al Teatre Núria Espert. El millor esportista masculí absolut va recaure a Julián Cascú (futbol sala) i Carlos López (Centre Excursionista) i el millor esportista femení absolut va ser per a l’atleta Karla Mongay i Natalia Urbano (bàsquet).

La resta de premiats van ser Pol Rodríguez (futbol sala) i Marcel Barrachina (BMX), millors esportistes masculí infantil; Andrea Sala (bàsquet) i Elisa Moliner (tennis); el millor esport d’equip per al Màster d’handbol i al Club Tennis Sant Andreu, el premi a l’entitat que més ha col·laborat amb l’esport local.

Un dels moments més emotius va ser el reconeixement al palista Jordi Morales, campió del món de tennis taula i medalla d’or en dobles en el campionat d’Europa paralímpic. Veí de Sant Andreu, Morales podria disputar el 2020 els seus sisena jocs paralímpics a Tòquio.

El pilot de motos Xavier Artigas, qui diumenge passat va pujar el podi del Campionat del món júnior de Moto3, va rebre un reconeixement per al seu futur prometedor sobre rodes.

Fotografia: Els premiats en la gala de l’Esport de Sant Andreu [Jordi Milián]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: