• Dijous, 25 abril 2024
Sant Andreu - La Bustia - Xavi Artigas

Xavi Artigas es reivindica com la gran promesa del motociclisme català

Per 18 de novembre de 2019 a les 17:00 0 808 Visites

El santandreuenc puja al podi de Moto3 al Gran Premi de València aquest cap de setmana

Xavi Artigas s’ha estrenat al món del motociclisme amb un tercer lloc al podi del Gran Premi a València d’aquest cap de setmana. Amb només 16 anys, el pilot de Sant Andreu ha exhibit múscul després d’acabar entre els millors de la categoria.

La cursa, molt accidentada al circuit Ricardo Tormo, va permetre Artigas ser un dels pilots capdavanters. Fins i tot, a falta de tres voltes ho tenia tot a favor per adjudicar-se el primer lloc. Però la inexperiència va permetre que els rivals l’atrapessin. Així, el castellonenc Sergio García va ser primer i Andrea Migno, segon.

Artigas ve de ser campió de l’European Talent Cup (2019) i de competir en el Campionat del món júnior de Moto3. Amb el podi aconseguit a València, els especialistes del món del motociclisme ja pronostiquen un futur esperançador en la carrera del santandreuenc.

Fotografia: Xavi Artigas, celebrant el podi aconseguit diumenge a València [@xaviartigas43]