Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia gala dels Campions i les Campiones Sant Andreu (2)

Sant Andreu reconeix els èxits de 9 esportistes d’elit i equips i jugadors de 15 entitats locals

Per 15 de juliol de 2023 a les 17:00 0 517 Visites

També s’ha fet una menció especial a la periodista esportiva Alicia Arévalo i s’ha presentat la campanya del Fair Play durant la Gala dels Campions i les Campiones

L’Ajuntament de Sant Andreu ha reconegut els èxits de diferents esportistes d’elit del municipi i de quinze entitats durant la Gala dels Campions i les Campiones. L’acte s’ha celebrat a Can Salvi amb més 400 participants i ha estat presidit per l’alcalde Marc Giribet i el regidor d’Esports Miquel Àngel Abril. Han estat acompanyats dels representants de les entitats esportives locals.

S’ha premiat a Xavier Artigas, pilot de Moto 3; Alejandro Rodríguez, pilot de SuperMoto; Jordi Morales, palista paralímpic; Maria i Julia Castaño, esgrimistes; Pau Prim, jugador del Barça; Álex Ulloa, ciclista; Joel Pleguezuelo, jugador del RCDE Espanyol; i Ainhoa Alonso, jugadora de la Queens League.

També s’ha fet una menció especial a la periodista santandreuenca Alicia Arévalo, actualment a TVE, després de ser la primera dona a narrar un partit d’un Mundial de futbol masculí a la televisió pública.

Pel que fa a les entitats, s’ha reconegut la tasca, equips i jugadors del Club Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació, Club Hockey Sant Andreu de la Barca, Club Futbol Sala Sant Andreu de la Barca, Club Handbol Sant Andreu de la Barca, Club Basquetbol Sant Andreu, Club de Petanca Sant Andreu, Club Tennis Sant Andreu de la Barca, Sabarca Gimnàstic Club, Club Atletisme Sant Andreu de la Barca, Tir amb Arc Sant Andreu de la Barca, Associació Patinatge Sant Andreu de la Barca, Motoclub Sant Andreu, Gimnàs Damián, Gimnàs Amores i el Gimnàs Do-Chan.

Durant l’acte també s’ha presentat la campanya a favor del Fair Play a Sant Andreu per fomentar el joc net, el respecte i gaudir de l’esport i que vol comptar amb el suport d’esportistes i afició.

Aquí totes les fotografies de la Gala dels Campions i Campiones de Sant Andreu 2023.

Fotografies: Esportistes i representants de les entitats guardonades durant la Gala dels Campions i Campiones [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports