Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia reunio Ajuntament Gelida i Salut

Sant Andreu reivindica la construcció d’un nou ambulatori i Gelida torna a reunir-se amb Salut

Per 17 de novembre de 2021 a les 17:00 0 481 Visites

Tots dos ajuntaments demanen una millora dels serveis als municipis

L’Ajuntament de Sant Andreu ha reclamat a la Generalitat la construcció d’un nou ambulatori a la ciutat i que es reprenguin les visites mèdiques presencials. Alhora, s’ha demanat que els centres sanitaris del municipi es dotin dels professionals necessaris per poder atendre la població.

Des del consistori expliquen que es disposa d’un solar al barri de la Plana perquè la Generalitat pugui construir un nou ambulatori que substitueixi al que actualment funciona a l’avinguda Constitució.

L’alcaldessa Ana Alba ha comentat que estan “esperant que ens facin saber el nombre de metres quadrats que necessiten” i ha afegit que “la posada en marxa d’aquest centre ha de ser compatible amb els serveis sanitaris que hi ha al barri de la Solana”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Gelida ha mantingut una reunió amb la directora de la metro-sud, la directora del CatSalut i el director de zona de l’ICS per abordar els problemes del CAP del municipi arran de la pandèmia.

El consistori ha reiterat la necessitat de tenir el CAP en ple funcionament, com a mínim, recuperant els serveis d’abans de la pandèmia i millorant-los. Des de CatSalut s’han compromès a treballar en aquesta línia, tot i que s’ha plantejat una problemàtica d’espais, ja que no es pot utilitzar la segona planta de l’edifici del CAP. No obstant això, s’ha pres el compromís amb Salut per revertir aquesta deficiència.

A la reunió han assistit l’alcaldessa, Lluïsa Llop, la regidora de Salut, Marga Bertran, la regidora del govern i representant de Primàries, Montse Rovira, i el regidor a l’oposició i representant del PSC, Lluís Valls.

Bertran ha destacat que des de l’Ajuntament “no pararem de treballar per aconseguir el CAP que totes les gelidenques i gelidencs es mereixen”.

Fotografia: Reunió de l’Ajuntament de Gelida amb Salut [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: