Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Cruyff Court Martorell 1

Sant Andreu tindrà el segon Cruyff Court del Baix Llobregat Nord

Per 22 de juny de 2024 a les 7:00 0 1030 Visites

Amb un camp de gespa artificial com a projecte social, educatiu i esportiu en una ubicació a concretar perquè estigui en funcionament el 2025

Sant Andreu vol tenir un Cruyff Court l’any 2025, un camp de gespa artificial de 14x21m que va associat amb un projecte social i educatiu. Serà el segon del Baix Llobregat Nord després del de Martorell.

L’Ajuntament de Sant Andreu i la Fundació Johan Cruyff analitzaran les possibles ubicacions perquè, en uns mesos, el projecte es faci realitat.

L’alcalde Marc Giribet ha dit que “no només es tracta d’instal·lar un camp de gespa de 14x21m, sinó que aquest va lligat a un projecte social i educatiu que des del govern de la ciutat trobem molt interessant. Respecte a la ubicació del camp, les properes setmanes es farà una anàlisi dels espais amb la Fundació Johan Cruyff per determinar quin d’ells s’adapta millor a les necessitats del projecte Cruyff Court”.

Sander Waare, subdirector de la Fundació Johan Cruyff, ha remarcat que “a banda de mirar ubicacions hem parlat molt del contingut del projecte social que es vincula amb la instal·lació del camp, com competicions i clubs socials. L’objectiu no és créixer en número de camps, sinó treure-li el màxim potencial a cada un d’ells i que sigui un element de cohesió i autoestima entre el jovent del barri i de la ciutat gràcies a l’esport i els seus valors”.

Des de l’any 2000 s’han instal·lat més de 300 Cruyff Court. A Espanya n’hi ha 44.

Fotografies: El Cruyff Court a Martorell [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: