Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
la bustia los mustang

Sant Esteve concentra els actes del cap de setmana amb la Festa Major

Per 26 de juliol de 2019 a les 17:00 0 746 Visites

El festival Gong presenta nombroses novetats a les coves de Montserrat

El darrer cap de setmana del mes de juliol, les activitats se centren en la Festa Major de Sant Esteve, amb el pregó aquest divendres, la festa Holi i la cercavila dissabte, i el concert de Los Mustang (foto) diumenge, són alguns dels actes destacats.

Martorell fa la cloenda dels concerts al patí de l’Esplai La Vila el dissabte a la tarda. Sant Andreu suspèn un acte per la pluja dissabte, el tradicional pícnic musical dels jardins de l’ermita. L’actuació de Joan Tena es reubicarà a la programació cultural de la ciutat.

Olesa, el divendres ofereix un concert d’orgue a les 21h a la parròquia i tanca el cicle de Música als Patis el dissabte al vespre a Cal Puigjaner amb Bossanova. Abrera el dissabte es fa la festa del barri de Sant Miquel amb un sopar.

Collbató celebra una nova edició del  festival Gong a les Coves de Montserrat i Castellví el diumenge fa les Festes de la Joventut 2019 amb el torneig  de futbol sala i la macarronada solidària. Gelida presenta aquest divendres el programa i la programació de la Festa Major, a les 20.30h a la pista jardí de la UCG.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: