Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
Sant Esteve - La Bustia - coronavirus

Sant Esteve distribueix 5.000 mascaretes entre els ciutadans

Per 14 d'abril de 2020 a les 13:00 0 893 Visites

Es poden adquirir en els diferents comerços i serveis oberts del municipi

Aquest dimarts l’Ajuntament de Sant Esteve distribueix 5.000 mascaretes en els diferents comerços i serveis essencials oberts destinades als veïns i veïnes del municipi. Agents de Protecció Civil les lliuren en els diferents establiments.

Les mascaretes han estat confeccionades per una quarantena de persones que formen el grup de voluntariat. Una remesa de mascaretes s’entreguen als domicilis de les persones majors de 75 anys residents a Sant Esteve.

Estan fetes amb microfibra i paper. Es lliuren esterlitzades i un cop s’han fet servir es poden reutilitzar. El material textil adquirit per l’Ajuntament és de l’empresa Robin Hat, dedicada a la fabricació de gorros de quiròfan.

La mesura pretén dotar als ciutadans d’un element de protecció bàsic davant el contagi de la covid-19. La previsió és lliurar una mascareta per persona. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de tothom a l’hora de recollir-les i fer-ne un bon ús. 

El lliurament de mascaretes fet per l’Ajuntament complementarà el que és previst a partir del 20 d’abril pel departament de Salut des de les farmàcies mostrant la targeta sanitària.

Fotografia: Els voluntaris confeccionant les mascaretes [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: