Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
laBustia correos SES

Sant Esteve, en contra del trasllat del servei de Correus del municipi a Martorell

Per 19 de març de 2021 a les 7:00 0 947 Visites

El Ple aprova una declaració i el consistori i els treballadors comencen a recollir signatures

L’Ajuntament de Sant Esteve s’ha mostrat contrari a la intenció que té Correus de traslladar el servei postal de l’oficina del municipi per centralitzar-lo a Martorell. Així ho ha anunciat en una declaració institucional, aprovada en el darrer ple, on assegura que la decisió “suposaria la pèrdua de l’autonomia organitzativa de l’oficina i d’un servei de proximitat”.

De moment no es parla d’un tancament d’oficina, tot i que en altres municipis han començat descentralitzant serveis i més tard han acabat tancant. Altres poblacions petites, com Collbató, també podrien estar afectades per aquesta decisió, segons ha pogut saber La Bústia.

L’alcalde Enric Carbonell assegura que pel municipi “suposarà una afectació al servei irreversible. Penso que Correus fa mal a la ciutadania, afectant un servei públic fonamental com és el de la distribució de correu, i hi haurà un desprestigi del servei. Seria inadmissible una decisió així”.

A Sant Esteve, on treballen sis carters i dues persones a l’oficina, l’impacte seria negatiu tant per a la ciutadania com per a les empreses instal·lades als polígons. També per al Jutjat de Pau, que depèn de la recepció diària de correspondència vinculada als centres penitenciaris de Brians I i Brians II.

Per aquest motiu, el personal de l’oficina ha iniciat una campanya de recollida de signatures al SIAC de l’Ajuntament i diversos establiments per reclamar que Correos faci marxa enrere. Per la seva banda, l’Ajuntament promou l’adhesió de les empreses per intentar revertir el trasllat.

L’alcalde, Enric Carbonell, mantindrà el 25 de març una reunió amb Correus per tal de traslladar totes les signatures i adhesions recollides.

Aquí la declaració institucional de l’Ajuntament de Sant Esteve.

Fotografia: A l’oficina de Sant Esteve hi treballen sis carters i dues persones d’atenció al públic [Aj]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: