Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia parc dels Jardinets Sant Esteve

Sant Esteve inverteix gairebé un milió d’euros en la renovació de parcs i l’asfaltat de carrers

Per 11 de gener de 2022 a les 12:00 0 538 Visites

S’adquiriran elements per als parcs dels Jardinets i Ca n’Amat i s’adequaran diversos carrers i el polígon de Ca n’Estella

L’Ajuntament de Sant Esteve invertirà prop d’un milió d’euros en la renovació de parcs i l’asfaltat de carrers després de l’aprovació de les licitacions per part de la Junta de Govern Local.

Pel que fa als parcs, la inversió és d’uns 120.000 euros. La primera actuació es farà al parc dels Jardinets, davant del Casino. Els treballs preveuen l’adequació de la superfície i la substitució del material de joc. Seguidament, els treballs continuaran al parc de Ca n’Amat, situat sota del Casal Social. S’ampliarà la zona de restauració per a la reobertura del servei.

Al parc d’A Migdia, també a Ca n’Amat, es preveu la instal·lació dels ‘Balcons de Montserrat’, un mirador turístic d’un projecte impulsat pel Consorci de Turisme. A Castellví ja es poden visitar.

D’altra banda, el consistori destinarà 857.495,15 euros en treballs d’asfaltat i pintura viària dels carrers Ramon y Cajal, Francesc Macià, Josep Tarradelles, Jardinets, de la Vila, Ponent, Sant Joan, Joan Mateu i Mossèn Verdaguer, de les avingudes Vallserrat i Montserrat i dels vials del polígon industrial Ca n’Estella. Es preveu que els treballs comencin a l’estiu i s’allargaran uns 4 mesos.

A més, en les properes setmanes està previst que arrenquin les obres de reurbanització del carrer Martorell. Tenen un cost de 270.000 euros.

Fotografies: Parc dels Jardinets i un carrer de Sant Esteve [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: