Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Sant Esteve - La Bustia - coronavirus

Sant Esteve reparteix un centenar de racions de menjar a persones vulnerables

Per 18 de març de 2020 a les 7:00 0 829 Visites

Els voluntaris garanteixen els àpats durant una setmana per a cinc famílies del municipi

Els voluntaris de Protecció Civil i del departament de Benestar Social de Sant Esteve van lliurar, aquest dimarts, un centenar de racions de menjar a famílies vulnerables i que pateixen més l’efecte del coronavirus.

Així s’han garantit els àpats durant una setmana per a cinc famílies del municipi. La previsió, fins ara, és repartir cent racions més.

Els aliments s’envasen en recipients unidosi i seguint totes les garanties de conservació. Són aliments cuinats, atès que van destinats a famílies que per diferents circumstàncies no poden fer-ho. 

Els aliments provenen de Campos Estela, l’empresa que subministra el servei de menjador de l’escola Vinya del Sastret. Forma part del projecte Mentali per al repartiment de l’excedent alimentari en el marc d’un conveni amb l’Ajuntament.

L’acció solidària també vol abarcar aquelles famílies que no estiguin sota el seguiment de Benestar Social i que també ho necessitin. El telèfon de contacte és el 937 713 017 (de 8.30 a 14h i de 16 a 19h) o bé a la Policia Local, al 937 714 011.

La distribució s’ha fet des del Casal de la gent gran als diferents domicilis a través dels voluntaris de Protecció Civil i seguint totes les mesures preventives recollides en el protocol de voluntariat acordat amb l’ajuntament.

 

Telèfons generals:

Consultes generals: 012

Urgències sanitàries i per coronavirus: 061

Estat de salut greu i necessitat d’assistència d’emergència: 112

 

Web: canalsalut.gencat.cat.

 

Fotografia: Voluntaris durant la distribució dels aliments a les famílies vulnerables [Ajuntament]

 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: