Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia llibre Sara Garcia Martorell

Sara García narra les experiències viscudes a l’Hospital de Martorell

Per 26 de febrer de 2021 a les 7:00 0 1594 Visites

La metgessa ha publicat un llibre digital que ja està a la venda

La metgessa martorellenca Sara García ha publicat recentment ‘Microhistorias: lo que aprendí de mis pacientes y mis compañeros’. Es tracta d’un llibre digital en versió Kindle i que de moment ja es pot comprar a través de la plataforma Amazon, tot i que l’autora no descarta que ben aviat surti una versió en paper.

En aquesta obra, García relata històries que ella ha viscut personalment amb els seus pacients i els familiars d’aquests durant els darrers anys de feina a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Entre elles s’inclouen vivències d’aquests últims mesos de pandèmia.

Per a ella, escriure era una forma d’evadir-se: “Tot es va tornar molt estressant per als professionals sanitaris i escriure em relaxava, em servia per calmar-me i tornar a la feina al dia següent”. L’obra no només recull experiències negatives, sinó que també n’hi ha de bones. La martorellenca assegura que el conjunt d’aquestes li han aportat “moltes coses que, si les saps portar bé, t’acaben enriquint com a persona”.

El capítol que més crida l’atenció és el que rep per títol ‘Dile a Olga’, on la metgessa narra com li va impactar que un senyor li demanés que si moria, li digués a l’Olga que l’estimava, que estava tranquil i que no li feia por morir.

Fotografia: Sara García publica ‘Microhistorias: lo que aprendí de mis pacientes y mis compañeros’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   C-Martorell, Cultura, Martorell