Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
la bustia govern martorell

Tot el govern de Martorell té una retribució de mitja dedicació

Per 22 de juliol de 2019 a les 7:00 0 1468 Visites

El govern s’estructura en tres grans àrees, l’alcalde té un sou brut mensual de 2.100 euros, el primer tinent 1.750 euros i la resta 1.400 euros

L’Ajuntament ha donat compte del decret del cartipàs per al mandat i manté l’estructura en tres grans àrees: Econòmica, d’Organització i Règim Interior; Territori i Sostenibilitat, i Serveis a les Persones.

L’alcalde Xavier Fonollosa presideix l’organització d’on pengen les 3 àrees. L’Econòmica, d’Organització i Règim Interior està coordinada pel regidor Lluís Amat qui, a més, és el regidor d’Hisenda i Règim Interior, i primer tinent d’alcalde.

Rosa Cadenas és la titular de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç i Lluís Sagarra el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, i tercer tinent d’alcalde.

Lluís Esteve és al capdavant de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, sent el regidor de Serveis Urbans i Via Pública. La regidoria de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge està dirigida per Albert Fernández.

L’Àrea de Serveis a les Persones té al capdavant la regidora Cristina Dalmau, segona tinenta d’alcalde i regidora de Benestar Social i Gent Gran. La regidoria de Joventut la porta Raquel Sans.

La titular d’Esports, Gerard Mimó; la d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende; la de Participació, Igualtat, Infància, Adolescència i Cooperació, Belén Leiva, i la de Cultura, Patrimoni Històric i Museus, Andreu González.

L’alcalde i tots els regidors de govern tenen dedicació parcial amb un mínim fixat del 50% de la jornada laboral i un sou de 2.100 euros per l’alcalde, 1.750 euros pel primer tinent d’alcalde i la resta 1.400 euros, en tots els casos bruts mensuals.

Aquestes retribucions econòmiques aprovades són incompatibles amb altres retribucions per assistència a òrgans col·legiats o dietes.

Els regidors de l’oposició rebran 492 euros per assistència als Plens, 200 euros a la Junta de Portaveus i 77 euros a les Comissions informatives, entre d’altres. Els grups municipals rebran una quantitat fixa de 900 euros anual i el 90% restant variable en funció del nombre de regidors.

El consistori martorellenc, constituït el 15 de juny, està format per 21 regidors.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Política