Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia trio blanc i negre concert Agramunt Gelida

Tres joves antics escolans de Montserrat presenten un dels concerts a Gelida

Per 16 de juliol de 2022 a les 15:10 0 2100 Visites

Miquel Carr Sitjà, Joan Maria Añé Pérez i el gelidenc Marc Bosch Manzano han format el grup ‘Trio Blanc i Negre’

Tres antics escolans de Montserrat presenten el projecte musical ‘Trio Blanc i Negre’. D’entre els concerts que han programat actuen a Sant Sadurní i Gelida aquest diumenge.

La proposta surt de l’empenta i la creativitat de tres joves talents: Miquel Carr Sitjà, que viu a Barcelona però la seva família materna és d’Esparreguera, net de les recordades actrius Lola i Anna Lizaran; Joan Maria Añé Pérez de Lleida; i Marc Bosch Manzano de Gelida.

El programa de concert, que abarca des de la música vocal a capella a la instrumental clàssica, amb arranjaments del gelidenc Marc Bosch Manzano, es presenta de moment a tres poblacions.

Aquest diumenge en sessió doble, a l’església de Sant Sadurní d’Anoia a les 13h i a l’església de Sant Pere de Gelida a les 18h. El primer va ser a l’església d’Agramunt, el diumenge 10 de juliol. Tots els concerts són a taquilla inversa.

Aquests tres joves, formats a l’Escolania de Montserrat, nascuts el 2004, són de la promoció 2013-18 i tenen entre 17 i 18 anys. Han acabat aquest curs el batxillerat i ara la selectivitat. Ens expliquen que ho han fet amb bones notes i que cadascú té diferents projectes de futur però on la seva formació musical la tenen molt arrelada.

Fotografies: Moments del primer concert, a Agramunt / A la imatge de portada, d’esquerra a dreta, Miquel Carr Sitjà, Joan Maria Añé Pérez i Marc Bosch Manzano [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Gelida