Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia accident B224

Un trasllat, un accident i un incendi el mateix dia

Per 2 de juny de 2021 a les 7:00 0 1235 Visites

Una veïna de Masquefa pateix un infart, un vehicle provoca un accident a la B-224 i cremen matolls a Sant Esteve

Aquest dimarts s’han produït tres successos a la zona. A Masquefa, una veïna ha estat traslladada d’urgència a l’hospital per un infart. El 112 ha activat un helicòpter per traslladar els metges fins al seu domicili, però aquests han valorat l’estat de la pacient i han comunicat que es fes el trasllat en ambulància.

Al migdia, també a Masquefa, un cotxe ha provocat un accident a la carretera B-224 en el punt quilomètric 15,900, que correspon al carril d’incorporació al Maset. La conductora ha perdut el control del vehicle probablement a causa d’una “indisposició momentània”, segons la investigació, i ha col·lidit contra el protector metàl·lic.

En l’accident no s’han hagut de lamentar danys personals, però sí materials en el seu vehicle. La conductora ha estat atesa per una unitat del SEM Catalunya i també s’han presentat al lloc dels fets una patrulla de trànsit i una unitat de Bombers.

D’altra banda, a Sant Esteve, el mateix dimarts s’ha produït un incendi a la zona de la finca Obaga. Les flames s’han originat per una crema autoritzada que s’ha descontrolat passades les 9h i han cremat uns 2.500m2 de matolls i pollancres. Fins a cinc dotacions de Bombers i voluntaris de l’ADF han treballat per extingir el foc.

A més, aquest dimarts també s’ha detingut una dona a Sant Andreu.

Fotografia de portada: Accident a la B-224 [Policias en Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: