Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia portada 158 marc 2022

Veïns ucraïnesos, a la portada de La Bústia

Per 24 de març de 2022 a les 7:00 0 988 Visites

L’Andriy, la Maryna, la Nina i la Vira expliquen a La Bústia com estan vivint la guerra els seus familiars a Ucraïna i ells mateixos

Quatre veïns ucraïnesos que viuen a Martorell, Olesa, Abrera i Gelida són els protagonistes de la portada de la nova edició de La Bústia. Andriy Kryvenkov, Maryna Prybora, Nina Volkova i Vira Snak, que tenen familiars i amics a Ucraïna, ens expliquen com estan patint el conflicte que sacseja el seu país, i com ho viuen ells.

També compartim la història de diversos veïns que s’han desplaçat a la frontera i de les iniciatives solidàries d’ajuntaments, entitats i la ciutadania. A través de dos codis QR es pot actualitzar tota la informació. Un tema que també tracten els artistes Eva Fernández i Ricardo Peregrina en el seu dibuix i vinyeta, respectivament.

En positiu, la protagonista del mes és Alicia Arévalo. La santandreuenca s’ha convertit en la primera dona a narrar un partit de futbol a RTVE. També destaca Toni Albiol, gerent de l’Enoteca Divins de Martorell, que ha aconseguit podi com a tercer millor sommelier de Catalunya.

Les últimes setmanes, el president de la Generalitat Pere Aragonès ha visitat Esparreguera; i la ministra Raquel Sánchez, Abrera. La nova Unitat Canina de la Policia Local de Martorell, l’olesana Chanel i la sesrovirenca Rosalía també són notícia. Aquests i altres continguts destacats de societat, successos, cultura, esports i economia es poden llegir en la nova edició en paper.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició de març-abril de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: