Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
la bustia pas petit

Nit blanca, Festes Majors, de barris, festivals, natura…

Per 19 de juliol de 2019 a les 17:00 0 928 Visites

Masquefa celebra la seva festa gran i el festival PAS porta el sabor autèntic de Cuba Libre

Martorell celebra aquest cap de setmana les festes del barri de Can Carreres. Dissabte i diumenge des de les 12h es faran botifarrades, activitats infantils, havaneres, concursos, etc. Continua el festival PAS al Pont del Diable el divendres al vespre amb el Grupo Compay Segundo; dissabte a les 20h Xics’n Roll Band i a les 22.30h Flore M.

Al parc de la Solana de Sant Andreu, el divendres a les 22h es projecta el film Aquaman dins del programa Cinema a la fresca.

Olesa organitza el dissabte a les 21h al parc municipal “La nit en blanc” on es farà un sopar – pícnic acompanyat de festa. A les 22h al pati de Cal Perdut, 3ra sessió de Música als Patis amb la nova cançó de protagonista.

Abrera organitza diumenge a les 16h la festa aquàtica d’estiu “Big Splash“. A les 18h, el tradicional ball de diumenge al casal d’avis.

La Festa Major de Sant Esteve comença a treure el nas amb el Caminart, la Nit de l’Esport, el festival flamenc i l’espectacle en playback.

Collbató celebra l’Inspira Montserrat 2019 on es faran activitats relacionades amb la natura gratuïtes.

Castellví organitza dissabte dues activitats. De 17.30h a 21h al carrer Manel Fernández Peláez Festa de l’Aigua i al termini d’aquesta començarà la Festa de la cervesa amb sopar a la fresca, a la plaça del poble.

L’Ateneu de Gelida proposa la Nit Poètica amb Jam d’Escriptura divendres a les 22h al pati del CIC. Dissabte de 21h a 23h, festa del barri del Safari amb sopar popular i ball.

Masquefa celebra la Festa Major amb multitud d’activitats: Masquefa en blanc, barraques, activitats infantils, competicions esportives, balls, correfoc, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: