Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia Policia Local Sant Andreu

Alguns municipis commemoren la Diada de la Policia Local i Sant Andreu homenatja la Kènia

Per 29 de setembre de 2022 a les 18:00 0 492 Visites

Els actes s’han celebrat aquest dijous en el marc de la Diada de Sant Miquel

Tres municipis han celebrat aquest dijous 29 de setembre la Diada de Sant Miquel, patró de la Policia Local.

A Sant Andreu, la cita ha servit també per homenatjar a l’agent canina Kènia, que ha mort aquest mes de setembre als 13 anys després d’11 de servei. Una desena d’Unitats Canines de policies locals del país s’han adherit al reconeixement.

L’acte s’ha dut a terme al Teatre Núria Espert i l’alcaldessa Ana Alba ha destacat que “la Kènia va saber ser ferma amb els delinqüents i amable i entregada amb les persones més vulnerables”. També ha afegit que “aquest és el caire de la Policia Local en general, un cos que vetlla i garanteix els drets i els deures de les persones”.

A Martorell, la Diada de Sant Miquel s’ha celebrat a Ca n’Oliveres amb un acte institucional on s’ha reconegut la tasca que realitzen els agents de la Policia Local del municipi. Han estat presents l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Comunicació, Lluís Sagarra, la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza, i el cap de la Policia Local, Sergi Duarte.

Fonollosa ha destacat que “és un dia important perquè aglutinem el gruix de la plantilla i fomentem la cohesió dins l’equip de la Policia Local. Recentment hem ampliat la plantilla i la sensació de seguretat és molt alta. Som un dels tres municipis més segurs de Catalunya”.

Abans de l’acte la Policia Local ha organitzat un concurs de tir, ja que els agents estan obligats a fer com a mínim dues pràctiques anuals. A la nit gaudiran d’un sopar.

A Olesa l’acte s’ha celebrat a l’auditori de la Casa de Cultura amb la presència de la major part del cos local i membres dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i de la Unitat de senyalització viària. Ha estat presidit pel regidor de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental Jordi Martínez.

Martínez ha volgut “agrair la tasca duta a terme pel cos de policia amb el més sentit dels reconeixements” i ha dit que es tracta “d’una Policia Local que ratlla l’excel·lència”.

Durant l’acte s’ha fet el lliurament de reconeixements als agents per les seves accions destacades al municipi. En total s’han destacat 13 agents per la seva tasca en el darrer any. També s’ha fet un reconeixement a la trajectòria de la Policia Local d’Olesa per un conjunt d’accions com la seva implicació a la campanya ‘Respir’.

Fotografia de portada: Diada de la Policia Local a Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: