Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia kenia acte Policia Local Sant Andreu 1

Mor l’agent canina Kènia

Per 12 de setembre de 2022 a les 17:00 0 781 Visites

La Policia Local de Sant Andreu retrà homenatge a la gossa el 29 de setembre

L’agent canina Kènia, de la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu, ha mort el divendres 9 de setembre als 13 anys. L’animal, que es va jubilar l’any passat després d’11 de servei, va posar en marxa aquesta unitat del cos policial. Es va dedicar a patrullar els carrers de la ciutat i fer diferents intervencions, especialment en delictes relacionats amb la salut pública, és a dir, el tràfic de drogues.

El pastor alemany va rebre l’any 2018 la medalla al mèrit policial que atorga la Unió Nacional de Caps i Directius de Policies Locals (Unijepol). El guardó va ser un reconeixement a la seva carrera i a una intervenció de l’any 2015 que va salvar la vida al seu guia i propietari.

A més, la Kènia va ser pionera en el projecte del consistori per aprofitar les capacitats terapèutiques dels gossos per ajudar en el desenvolupament i conducta dels infants amb Trastorn del Espectre Autista.

El pròxim dijous 29 de setembre l’Ajuntament de Sant Andreu retrà homenatge a l’agent canina en el marc de la celebració del dia del patró de la Policia Local.

L’any passat, la Kènia també va rebre un reconeixement en l’acte de la seva jubilació.

Fotografia: Mor l’agent canina Kènia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: