Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia entrega diplomes Abrera

Alumnes de cursos de Promoció Econòmica d’Abrera reben diplomes

Per 26 de gener de 2022 a les 17:00 0 605 Visites

Acrediten la realització de diverses formacions

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Abrera ha acollit aquest divendres el lliurament de diplomes als alumnes de diferents cursos del Departament de Promoció Econòmica: Atenció a persones, persones dependents en domicilis i Neteja de superfícies i Preparació ATIC III. L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, han estat els encarregats d’entregar-los.

L’alcalde ha destacat que “hem pogut conversar amb les alumnes”. Destaca que “és molt important les visites que fem des de l’Ajuntament. Visitem les empreses de forma periòdica per recordar-los que han de col·laborar amb les persones que estan buscant treball. Per això demanem aquest esforç a les empreses per recordar que les persones d’Abrera volen treballar i s’estan formant”.

Per la seva part, la regidora ha dit “aquests cursos són profitosos. El mercat laboral requereix d’una preparació i és per això que des del Departament de Promoció Econòmica plantegem aquestes formacions. La nostra il·lusió és que tothom trobi un lloc de treball i  pui realitzar-se com a persona. Els cursos tenen molta demanda i el nivell d’inserció al món laboral és molt alt”.

El passat mes de novembre també es va fer entrega de diplomes d’altres cursos.

Fotografia: Acte de lliurament de diplomes [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Economia, Societat