Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia cotxe atropellament ciclistes Castellbisbal Martorell

Detingut el presumpte autor de l’atropellament mortal dels ciclistes

Per 22 d'agost de 2022 a les 7:00 0 1118 Visites

Es tracta d’un veí de Martorell de 41 anys amb antecedents policials

Els Mossos han detingut aquest diumenge a la nit al presumpte conductor del vehicle que ha atropellat el grup de ciclistes de Rubí, dos dels quals han mort i dos estan hospitalitzats.

Es tracta d’un home de Martorell de 41 anys amb antecedents policials. L’arrest ha tingut lloc després que la Policia Local localitzés el cotxe a la plaça Font de la Mina de Martorell, a pocs minuts del lloc de l’accident.

El detingut, que ha resultat il·lès en l’accident, es troba des d’aquest dilluns matí a la comissaria dels Mossos de Rubí, ja que l’atropellament va ser a Castellbisbal, municipi que pertany al partit judicial de Rubí, on passarà a disposició judicial abans de 72 hores des que va ser detingut. Està previst que sigui entre demà i dimecres. Ara els investigadors estan recollint testimonis relacionats amb l’incident.

L’atropellament mortal ha tingut lloc al punt quilomètric 0,5 de la carretera C-243c. Tot i ser terme municipal de Castellbisbal, ha passat a tocar de Martorell, en el tram entre l’estació de tren de FGC de Martorell-Vila i el Pont del Diable.

L’Ajuntament de Rubí ha decretat tres dies de dol oficial. Les dues víctimes mortals eren del municipi, per la qual cosa s’han deixat a mig pal les banderes del consistori. 

Aquí la notícia de l’accident mortal i les primeres informacions.

Fotografia: Estat que s’ha trobat el vehicle [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Successos