Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia CAP Sant Andreu

Dos municipis més reclamen millores als CAP

Per 21 de juny de 2022 a les 17:00 0 417 Visites

Sant Andreu insisteix en la construcció d’un nou centre i Sant Esteve trasllada les queixes sobre el nou CAP de La Gleva

Sant Andreu, a través d’una carta al conseller de Salut, i Sant Esteve, en una reunió amb responsables de CatSalut, han reclamat la construcció d’un nou CAP i millores en el servei, respectivament. Aquest mes de juny, Olesa també ha insistit a tornar a l’horari del centre d’abans de la pandèmia.

En el cas de Sant Andreu, l’alcaldessa Ana Alba ha fet arribar una carta al conseller de Salut, Josep Maria Argimón, per reclamar la construcció d’un nou CAP a la ciutat, ja que és una necessitat “reconeguda per tothom”. “Hem signat convenis, hem tingut moltes reunions i hem escrit moltes cartes als responsables del Servei Català de la Salut, sense disposar d’un calendari i d’un compromís ferm de la Generalitat de Catalunya”, ha apuntat.

Alhora, ha manifestat el malestar de la població davant la pèrdua o reducció de temps d’atenció d’especialitats mèdiques com la salut mental, la pediatria o l’atenció ginecològica.

Pel que fa a Sant Esteve, el govern municipal s’ha reunit amb responsables de CatSalut per traslladar les queixes rebudes de la ciutadania sobre el nou CAP de la Gleva en relació amb les mancances en l’atenció al públic i les derivacions fora del municipi per rebre atenció mèdica.

Des del consistori reclamen solucions immediates i millores en el servei, mentre que des de CatSalut han explicat que ja estan treballant en la recuperació dels serveis perduts arran de la situació de la pandèmia.

Fotografia: L’actual CAP de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: