Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia personal Hotel Ciutat Martorell

El Ciutat de Martorell torna a l’activitat hotelera i rep els primers clients

Per 1 de juny de 2020 a les 7:00 0 2033 Visites

El Manel de Martorell i Les Torres de Sant Esteve també es posen marxa aquesta setmana després de la neteja i desinfecció corresponents

Coincidint amb la desescalada i la davallada de contagis, el departament de Salut ha anat desmuntant els espais que han estat annexes dels hospitals. És el cas de l’Hotel Ciutat de Martorell, que ja va deixar de funcionar com a suport assistencial als pacients afectats per la covid-19 a mitjans de maig.

Aquest dilluns al matí ha començat a rebre els primers clients. Concretament, en el primer dia d’activitat, hi ha 40 de les 92 habitacions ocupades. També aquest dilluns s’ha posat en marxa el servei de terrassa amb menú diari de 13 a 16 i de 20 a 21.30h durant la fase 1, informa l’establiment hoteler.

L’hotel va obrir les seves portes com a centre medicalitzat el passat 3 d’abril i l’últim pacient va ser donat d’alta el 14 de maig. Durant aquest període “s’hi ha atès una setantena de malalts amb simptomatologia lleu de covid-19 o que no podien mantenir el confinament al seu domicili”, ha assegurat la regidora de Salut, Sole Rosende.

Un equip professional de 10 infermeres, 4 metges, 2 persones més de gestió i serveis i un auxiliar provinents de diferents centres d’atenció primària de la comarca ha treballat aquests mesos a l’hotel convertit en centre assistencial.

Ara aquest espai ja no és necessari i per tant, en els últims dies s’han fet treballs de desinfecció i recol·locació de mobiliari per tal de recuperar l’activitat habitual de l’Hotel. 

Es desactiven els hotels adaptats per als sanitaris

Per altra banda, l’Hotel Manel de Martorell i Les Torres de Sant Esteve han estat des de finals d’abril fins aquest cap de setmana els dos establiments habilitats exclusivament per al personal sanitari d’hospitals i residències de la zona.

L’objectiu ha estat oferir un espai on poder descansar i no contagiar a les seves famílies. Els dos hotels tornaran a obrir les seves habitacions després de les tasques de neteja i desinfecció prevista per aquest dilluns o dimarts.

Pel que fa a l’Hotel Manel, podrà obrir amb clients i oferir les 15 habitacions i 4 apartaments disponibles. El servei de terrassa el va posar en marxa el dia 25 de maig. 

A l’Hotel Les Torres, les 20 habitacions de l’hostal ja estan operatives, i les 40 de l’hotel quedaran disponibles per allotjar els clients a partir d’aquest dimarts dia 2. La terrassa també està en funcionament des de la setmana passada.

Fotografia: El personal de l’Hotel Ciutat de Martorell, aquest dilluns al matí [CM]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: