Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
Castellvi - La Bustia - residencia Can Sunyer

El coronavirus colpeja la residència Palau de Can Sunyer a Castellví

Per 25 de març de 2020 a les 18:30 0 2648 Visites

Tres morts i tres positius posen l’alerta en un altre centre geriàtric de la zona

Tres persones han mort i tres més continuen contagiades pel coronavirus a Castellví. Els sis casos han tingut lloc a la residència de gent gran Palau de Can Sunyer com ha confirmat l’Ajuntament.

Dels tres positius de covid-19, dos d’ells romanen confinants a la mateixa residència i un d’ells ha estat traslladat a l’Hospital comarcal de Martorell.

L’alcalde de Castellví, Adrià Camino, ha confirmat en un comunicat que des de l’Ajuntament “estem centrats a donar tot el suport possible a la llar d’avis, fent enviament de material sanitari i gestionant tota l’ajuda que pugui necessitar”.

Per pal·liar el brot al centre geriàtric, l’alcalde subratlla que el més important ara és una tasca de “desinfecció de la residència i mantenir controlat el risc de contagi a d’altres usuaris”. A Olesa, han mort dotze persones a la residència Santa Oliva.

Des de Serveis Socials de Castellví s’està trucant diàriament a totes aquelles persones vulnerables, que viuen soles i no disposen del suport familiar de forma continuada.

Camino ha aplaudit la xarxa de persones voluntàries del municipi que han posat tota l’energia per combatre el virus en diferents iniciatives socials. L’alcalde insta als castellvinencs a quedar-se confinats a casa.

Fotografia: La residència de la urbanització Can Sunyer, a Castellví [Palau Can Sunyer]

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: