• Diumenge, 28 abril 2024
Martorell - La Bustia - atletisme MAC

El coronavirus talla el pòquer d’estatals del Martorell Atlètic Club

Per 25 de març de 2020 a les 17:00 0 1184 Visites

Cristina Cámara i Adrián Nicolae no han pogut participar als Campionats d’Espanya per l’aturada de la competició

El Martorell Atlètic Club no ha pogut assaborir la millor temporada a pista coberta de la seva història arran del confinament i les mesures preses per evitar la propagació del coronavirus. Amb quatre classificacions per als Campionats d’Espanya, només dos atletes han pogut ser-hi.

Carlos Antunes i Arnau Miret sí que van arribar-hi a temps. Antunes, a Salamanca en el Campionat d’Espanya en la prova dels 60 metres llisos en la categoria sots23, i que debutava en un estatal a pista coberta. Miret, a València, on va prendre part a la prova del salt d’alçada i va segellar, d’aquesta manera, el seu tercer estatal consecutiu.

Però Cristina Cámara i Adrián Nicolae no van tenir la mateixa sort. La crisi de contagis va esclatar en plena preparació dels Campionats d’Espanya, uns estatals que suposaven els eu debut en aquestes competicions.

Cámara, sots20, havia de competir a la prova dels 60 metres tanques. Nicolae, de categoria sots16, en els 300 metres llisos. Ambdues proves han quedat posposades i encara no tenen data de celebració.

Fotografia: L’atleta del MAC, Cristina Cámara en una prova de 60 m tanques [Ajuntament]