Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia nova imatge GrupTG DX

El GrupTG DX i les seves marques estrenen nova imatge per seguir creixent

Per 27 de novembre de 2021 a les 12:00 0 647 Visites

TGO DX, MasatsTG DX, ElMeuBus DX i TGTravel DX es cohesionen visualment i reforcen els seus valors: la seguretat, la sostenibilitat, la qualitat i la innovació

El GrupTG DX, la companyia de mobilitat que agrupa les empreses referents del sector a la província de Barcelona, ha presentat aquest mes de novembre la seva nova imatge corporativa. Amb un estil més modern, proper i personal, el grup ha renovat la imatge gràfica i el ‘naming’ de totes les seves marques. “Som un grup compromès amb la mobilitat sostenible, segura, innovadora i de qualitat -assegura l’olesana Carme Pros, CEO del GrupTG DX-. Ara, estrenem una nova imatge que reflecteix els valors que ens identifiquen”, explica.

Concretament, els canvis afecten totes les marques del grup. Així, Transports Generals d’Olesa passa a dir-se TGO DX; Masats S.A. Transports Generals, a anomenar-se MasatsTG DX; el servei de transport a la demanda del Polígon Les Comes, canvia d’El Meu Bus a ElMeuBus DX; i l’agència de viatges del grup, passa a dir-se TGTravel DX. La nova imatge, així com els retocs al  ‘naming’, permet dotar de personalitat pròpia les marques del grup però, alhora, crear vincles entre elles i enfortir el lligam amb Direxis (DX), una de les principals marques de mobilitat de viatgers a Catalunya, de la qual el GrupTG DX forma part.

“La nova imatge ens cohesiona i enforteix com a grup -sintetitza Carme Pros, CEO del GrupTG DX-. Constata el nostre desig i les nostres ganes de seguir sumant junts, per oferir sempre el millor servei possible als nostres usuaris i usuàries”, recalca l’executiva. El canvi d’imatge ve acompanyat també de l’estrena d’una nova pàgina web -www.gruptg.com-, adaptada amb la nova imatge corporativa del grup i totalment renovada.

Els usuaris i usuàries del GrupTG DX hi podran trobar informació pràctica de les empreses de mobilitat, com els horaris de totes les línies de TGO DX i de MasatsTG DX; les darreres notícies de les marques del grup; els serveis destacats de l’agència de viatges TGTravel DX o altres informacions d’interès, com les certificacions de qualitat del grup o les seves accions en matèria de responsabilitat social corporativa. Tot, en un entorn intuïtiu, accessible i adaptat a dispositius mòbils.

Sobre el GrupTG DX

El GrupTG DX agrupa les empreses referents en el sector del transport de viatgers a les comarques del Baix Llobregat, del Vallès Occidental, del Bages, de lAnoia i el Barcelonès. Cada dia, la seva flota d’autobusos es posa en marxa per oferir un servei de qualitat, eficient, sostenible i segur.

Amb prop de 165 treballadors, presència a 27 ciutats catalanes i una aposta constant per la innovació, el grup concentra empreses històriques del sector amb prop de cent anys de vida, com TGO DX i MasatsTG DX. També compta amb TGTravel DX, la seva pròpia agència de viatges. Des de 2021, també ofereix l’innovador servei de transport a la demanda ElMeuBus DX, que uneix amb dues línies Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí amb el Polígon Les Comes.

Des de 2016, el GrupTG DX forma part de Direxis (DX), una de les principals marques de transports de viatgers a Catalunya, amb més 1.700 treballadors, 47,5 milions dusuaris anuals i prop de 665 vehicles.

Fotografia: Nova imatge del GrupTG DX i les seves marques [GrupTG]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres