Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia ple Castellvi 24 juliol 2023

El Ple de Castellví aprova una moció per demanar millores dels serveis sanitaris al municipi

Per 30 de juliol de 2023 a les 17:00 0 266 Visites

El text ha estat presentat conjuntament per tots els grups municipals

El Ple de Castellví ha aprovat de forma unànime una moció en què es demana la millora del servei d’atenció primària de medicina i infermeria del municipi, que només té un Consultori mèdic que depèn del departament de Salut de la Generalitat. El text ha estat presentat conjuntament per tots els grups municipals: Endavant Castellví, Junts per Castellví i Fem Poble-ERC.

El regidor de Salut, Joan Carles Almirall, ha explicat el text i els acords que es proposen. Entre aquests hi ha instar a la Generalitat i al departament de Salut a donar compliment de la Resolució 565/XII del Parlament de Catalunya, demanar la reorganització de l’àrea els mesos d’estiu i crear mecanismes de control entre la direcció de l’EAP Martorell Rural, el consultori local i l’Ajuntament.

També que es tingui en compte la singularitat de Castellví quant a la seva situació geogràfica i connectivitat de transport a l’hora de derivar pacients a altres centres i continuar treballant per reestructurar l’EAP de Martorell Rural.

Almirall ha destacat que “no és una cosa immediata, que es pugui resoldre en dos dies, però cal seguir treballant perquè es puguin ampliar aquests horaris i el servei de pediatria i que a l’estiu no ens tanquin. Aquest seria l’objectiu”.

El regidor ha avançat que la propera reunió amb el departament de Salut per parlar del consultori del municipi està programada pel 14 de setembre. També que s’està treballant perquè aquest espai pugui oferir accions comunitàries com xerrades i petits tallers.

Aquí es pot consultar la moció presentada pel Ple de Castellví.

 

El Parlament aprova una proposta del PSC que insta a la Generalitat a obrir el consultori de Castellví a l’estiu

El consultori mèdic de Castellví reobrirà parcialment durant l’estiu

Primera manifestació veïnal en contra del tancament del consultori mèdic de Castellví

El consultori mèdic de Castellví tanca i l’Ajuntament reclama millores en els serveis sanitaris

Fotografia: El Ple de Castellví el dilluns 24 de juliol [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: