Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia trobada anual PSC Sant Esteve 1

El PSC de Sant Esteve celebra la seva trobada anual abans de les eleccions europees

Per 5 de juny de 2024 a les 12:00 0 171 Visites

Han participat Enric Carbonell, Joaquín Fernández, Sònia Guerra i la militància de l’agrupació

El PSC de Sant Esteve ha celebrat la seva trobada anual una setmana abans de les eleccions europees. Han participat l’alcalde Enric Carbonell; la militància de l’agrupació; el secretari de Política Municipal, Implantació i Territori del PSC i viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat, Joaquín Fernández; i la secretària de Polítiques Feministes del PSC i diputada al Congrés, S+onia Guerra.

En el seu discurs, Carbonell ha destacat que “en les eleccions europees del 9J municipis com Sant Esteve Sesrovires ens hi juguem qüestions tant importants com la pròpia continuïtat dels fons europeus. Per això és tant important votar socialista, perquè és un vot que va destinat a la cohesió social, al progrés i a la millora de les ciutats i els pobles”.

Per la seva banda, Fernández ha dit que “la ciutadania de Catalunya va ser molt clara el 12M. Ara cal que les diferents formacions polítiques actuem amb responsabilitat i generositat per fer possible el govern que volen les catalanes i els catalans, que no és altre que un executiu liderat per Salvador Illa“. Ha afegit que Illa “serà un president amb esperit i visió municipalista perquè ell abans ha estat alcalde de la Roca del Vallès i sap de primera mà quines són les necessitats i els reptes de les ciutats i els pobles de Catalunya”.

Per últim, Guerra ha demanat “una forta mobilització de l’electorat d’esquerres, progressista i feminista per tornar aturar PP i Vox com ja ho vam fer el 23J. El vot socialista val per dos: per aturar la coalició reaccionària de Feijóo i Abascal i per seguir construint l’Europa social, verda i feminista per la que tant hem treballat els i les socialistes”.

Fotografies: Trobada anual del PSC de Sant Esteve [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: