Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia jurat Cuines Olesa

Ja a la venda ‘Cuines d’Olesa’, el nou llibre d’Edicions Paper d’Estrassa

Per 18 de desembre de 2021 a les 15:00 0 583 Visites

Aquest diumenge a les 18h es presenta a l’Escorxador

Cuines d’Olesa’, el darrer llibre que ha publicat Edicions Paper d’Estrassa, ja és a la venda i aquest diumenge a les 18h serà presentat a l’Escorxador. El llibre recull 20 receptes culinàries vinculades al municipi, sorgides d’una crida ciutadana i que posen en valor els productes genuïns, les tradicions gastronòmiques i la diversitat cultural d’Olesa.

Per escollir les receptes, un jurat format per professionals del món de la cuina i relacionats amb Olesa ha tingut en compte la presència d’ingredients de proximitat, la història local, personal i familiar que amaguen i la riquesa cultural dels plats. En total n’ha triat 17 i ha completat el recull aportant-hi tres.

‘Cuines d’Olesa’ es pot adquirir als tres punts de venda habituals del municipi: a la Papereria Núria, Llibreria Literator i al quiosc de plaça Catalunya. També de forma online a través d’aquest enllaç.

L’acte de presentació comptarà amb la presència dels autors de les receptes i dels experts que les han seleccionat: el xef del restaurant Cal Tallón, Jose Tallón; la xef experta en disseny de receptes, estilisme gastronòmic i càtering, Eva Hausmann; el cuiner olesà i antic xef del restaurant Tastafins, Jordi Torras; i el periodista i autor del pròleg, Josep Sucarrats. També de l’autor de les fotografies dels plats, Víctor Linares, i l’editor d’Edicions Paper d’Estrassa, Quim Moreno.

Els autors de les receptes són Toni Morago, Jordi Artero, Rosa Granel, Abed Farwati, Albert Amat, Anna Casado, Antonia Vilar i Gisela Gandia, Bea Galán, Carmen Tallón, Daniel González, Edgar Minguell, Júlia Miras, Maria Calsina, Montse Martínez, Montserrat Esparbé, Pere Bernadó i Xavier Xairó.

Fotografia: Els membres del jurat, Jose Tallón, Eva Hausmann, Jordi Torras i Josep Sucarrats han aportat tres receptes al llibre [Edicions Paper d’Estrassa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat