Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia Fira Primavera Martorell (2)

La Fira de Primavera de Martorell, en imatges

Per 2 de maig de 2021 a les 15:00 0 1835 Visites

L’alcalde fa una primera valoració, s’ha celebrat del 23 d’abril al 2 de maig i ha presentat diversos actes culturals, tradicionals i d’oci per ‘impulsar l’estat d’ànim’

La Fira de Primavera de Martorell, que va començar el 23 d’abril, ha posat punt i final aquest diumenge a la nit amb el Piromusical. En una primera valoració, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha dit que ha estat “una Fira en la que han regnat la prudència, el civisme i el bon ambient“, després d’un “piromusical excel·lent, a l’alçada del que ha estat aquesta Fira”.

L’objectiu de la Fira “s’ha complert: impulsar l’estat d’ànim de tots els martorellencs perquè ens mereixíem recuperar una certa activitat social i d’oci després d’un any marcat per l’epidèmia”, ha dit l’alcalde. Ha destacat que “les mesures de prevenció individual i els protocols seguits en cada acte han permès gaudir del comerç local, de les entitats, de la cultura i del patrimoni del nostre poble amb seguretat durant aquests deu dies”.

Per acabar ha fet un agraïment: “la col·laboració de tothom que ha participat dels actes ha estat determinant per poder celebrar aquesta festa. Moltes gràcies a tothom i que serveixi aquesta Fira com a punt d’inici del final d’aquesta epidèmia a tots els nivells”.

La Bústia us ofereix aquest recull d’imatges de la primera gran festa dels municipis del territori. La foto de la portada és de la mostra del comerç local i d’artesania, dissabte 24 a la rambla de les Bòbiles i diumenge a La Vila, la primera fira amb estands a Martorell des de març de 2020, captada per l’associació de comerciants Nou Martorell.

Vídeo del Piromusical:

 

Notícia del 2 de maig:

El Piromusical és el darrer acte de la Fira de Primavera de Martorell d’enguany i se celebra aquest diumenge 2 de maig a les 21.30h. Hi ha dues formes de seguir l’espectacle: presencialment des de l’entorn de la plaça de les Cultures o en directe per Internet a través de martorelldigital.cat.

L’activitat té una durada d’uns 25 minuts, sincronitza els focs artificials amb ritmes musicals i està dedicada a la figura del tenor martorellenc Josep Palet, recordant així el 75è aniversari de la seva mort.

L’acte l’ha organitzat la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de les Joventuts Musicals de Martorell. El tècnic de Cultura, Ricard Pardo, ha explicat que es fa “una fusió entre música en directe i espectacle de focs amb tres cantants que han participat en el Concurs de Cant Josep Palet: la soprano Paula Sánchez Valverde, la mezzosoprano Mar Esteve i el baríton Ferran Albrich”.

Aquest diumenge també hi ha programades dues activitats més: una visita teatralitzada a les 17h, 18h i 19h, i l’obra ‘Vaig ser pròsper’ de Shakespeare a la Nau #2 de Ca n’Oliveres a partir de les 19h.

Èxit en el concert de Buhos

Unes 380 persones han assistit aquest dissabte al concert de Buhos celebrat al Teatre El Progrés. Amb les entrades exhaurides, el grup ha presentat el seu espectacle ‘Teràpia col·lectiva’. Els assistents han seguit els protocols establerts per a evitar contagis i han respectat les bombolles de convivència.

Fotografies: Concert de Buhos [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell