Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia La Passio Olesa

La Passió d’Olesa supera el repte de transformar l’espectacle

Per 13 de maig de 2022 a les 17:00 0 451 Visites

L’entitat ha ofert set representacions i ha rebut més de 4.000 persones

Més de 4.000 persones han assistit a alguna de les set representacions que La Passió d’Olesa ha ofert aquesta temporada. Això suposa, segons l’entitat, un balanç final de públic que “ha superat les millors previsions, cosa que considerem molt bona, sobretot perquè fa uns mesos, quan vam planificar la temporada, no sabíem quin escenari ens trobaríem amb la pandèmia”.

Enguany, el repte era molt gran, ja que l’espectacle ha viscut una gran transformació amb una representació molt més emotiva, humana i propera al públic. L’entitat ha explicat que “ha funcionat molt bé. Hem aconseguit fer un espectacle amb una dramatúrgia actualitzada i adreçada a connectar amb la sensibilitat del públic actual, i que amb dues hores concentri tota l’emoció i faci la història més entenedora per a tothom”.

En aquest sentit, un fet que ha destacat ha estat “la reacció positiva del segment de públic adult jove, que feia temps que costava atraure”. També “el boca-orella entre les persones que van veure el nou espectacle els primers dies i que van anar animant altra gent a venir”.

La Passió d’Olesa ja ha començat el treball “d’analitzar amb profunditat l’espectacle per encarar el 2023 i poder anar ajustant i millorant els detalls”. Un cop renovada la representació amb èxit, ara encaren l’arrodoniment de tot plegat de cara a les properes temporades.

Fotografia: Una de les escenes de La Passió d’Olesa el 2022 [Joan Plans]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat