Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia La Passio Esparreguera 2022

La Passió d’Esparreguera destaca per una versió reduïda

Per 13 de maig de 2022 a les 16:30 0 461 Visites

L’entitat ha assolit els objectius i ha rebut més de 5.000 espectadors

La Passió d’Esparreguera ha tornat a la normalitat després de la pandèmia i ho ha fet rebent més de 5.000 espectadors en les vuit representacions. D’aquesta manera, el nou equip de direcció, encapçalat per Robert Gobern, ha superat les xifres de les temporades 2018 i 2019.

Des de l’entitat han explicat que enguany “s’han assolit amb escreix els objectius fixats a l’inici de la temporada, rebent en la seva última representació, el 30 d’abril, més de mil espectadors. S’ha vist un canvi en el perfil de públic que ha gaudit del nostre espectacle, reduint-se el gruix d’espectadors que venen en grups organitzats i augmentant el públic familiar”.

La novetat més destacada ha estat la incorporació d’un nou format de l’espectacle, amb una durada reduïda, més àgil i més dinàmic. No obstant això, Gobern ha confirmat que el públic “ha vingut a veure les dues versions disponibles, la clàssica, en dues parts de matí i tarda seguint la tradició, i el nou format atret per la novetat i la seva durada”.

Ara, l’entitat ja posa la mirada en la temporada 2023 amb l’objectiu de millorar alguns aspectes com “el so i la fluïdesa del canvi de decorats”.

Fotografia: Una de les escenes de La Passió d’Esparreguera el 2022 [La Passió Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera