Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
LaBustia TGO Olesa

Les obres a l’avinguda principal d’Olesa modifiquen el transport públic

Per 10 de gener de 2019 a les 7:00 0 1317 Visites

Tant les línies de TGO com de Monbus s’adapten a la nova realitat de les obres de l’avinguda Francesc Macià

Les obres de remodelació de l’avinguda Francesc Macià d’Olesa que comencen de seguida, a part de l’enrenou propi de la remodelació de la zona, el pas de vehicles en el tram comprés entre la plaça Catalunya i la plaça de l’Oli (La Passió) es converteix en direcció única cap a Montserrat. També queden afectats els serveis públics de transport com el de Monbus Manresa-Barcelona, TGO línia Olesa-Terrassa-Bellaterra, l’interurbà, Olesa-Santa Maria de Vilalba-Martorell i el d’Olesa-Esparreguera.

Per tant, el servei de TGO des d’aquest dilluns fins que durin les obres del sector esmentat, els recorreguts tenen inici i final a l’estació de FGC.  El servei de transport per la M1, entre Olesa-Terrassa-Bellaterra i la parada de l’avinguda Francesc Macià passa de la part baixa del Teatre de La Passió a la part alta, al carrer Anselm Clavé 109, en totes les línies de la companyia.

Pel que fa a la M2, la línia interurbana d’Olesa, els horaris seran diferents segons la web de la companyia. La línia M3 entre Olesa i Esparreguera, també han canviat les hores. Els horaris i recorregut de la M4 entre Olesa-Santa Maria de Vilalba-Martorell també es modifiquen.

Pel que fa als horaris de Monbus, el servei entre Manresa-Olesa-Barcelona, a partir del dia 15 de gener, la parada de la rotonda dels Closos es traslladarà al primer quart de rotonda (al cantó del pàrquing del Maxi DIA), i la ubicada a la plaça Catalunya s’anul·la i es trasllada al carrer Colom, en el tram comprès entre els carrers Mallorca i Alfons Sala.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Olesa de Montserrat