Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia camins segurs Martorell (3)

Martorell comença les obres dels camins escolars segurs a Buenos Aires i Camí Fondo

Per 18 de novembre de 2021 a les 12:00 0 715 Visites

També es faran per arribar a l’Escola Mercè Rodoreda i Lola Anglada

L’Ajuntament de Martorell continua apostant per la proposta de fer els camins escolars segurs i aquest dilluns han començat les obres als barris de Buenos Aires i Camí Fondo, que s’allargaran fins a final de mes.

Aquesta ruta permetrà als alumnes dels centres Juan Ramon Jiménez, Vicente Aleixandre i José Echegaray anar a classe a peu o en bicicleta de forma segura. El 21 de setembre ja es va inaugurar el primer camí escolar segur al barri de La Vila.

Al llarg del camí es milloraran les cruïlles viàries properes a l’escola, es pintaran 12 passos de vianants i s’inclouran pictogrames per a l’accessibilitat cognitiva i senyalització horitzontal a la calçada.

A més, just davant la Llar d’Infants Les Torretes s’està eixamplant la vorera de la illeta on està ubicada la parada d’autobús i s’habilitaran nous passos de vianants cap al Centre Cultural.

Es preveu també dos punts de trobada, un aparcament anomenat ‘peto i adéu’ que permetrà als pares deixar els infants sense haver d’aparcar, la col·locació d’un tòtem informatiu amb el mapa del camí i senyalització amb el logotip i adhesius per identificar els espais i la col·laboració de comerços que donaran un cop de mà als infants en cas de ser necessari.

Els camins escolars segurs també es faran per arribar a l’Escola Mercè Rodoreda i Lola Anglada.

Fotografies: Obres als barris Buenos Aires i Camí Fondo [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Societat