Toni Albiol i Feliu Grau recomanen una nova recepta sorprenent per aquestes festes
El millor sommelier de Catalunya i gerent de l’Enoteca Divins de Martorell dona a tastar al cuiner del restaurant Can Martinet d’Abrera el ‘brou amb cava’
Llegir mésEl millor sommelier de Catalunya i gerent de l’Enoteca Divins de Martorell dona a tastar al cuiner del restaurant Can Martinet d’Abrera el ‘brou amb cava’
Llegir mésEl rànquing l’encapçala Sant Esteve (302 litres) i li segueixen Collbató, Masquefa, Castellví, Gelida, Esparreguera i Olesa, que superen el màxim de la nova fase que entrarà en vigor la setmana vinent
Llegir mésPubliquem l’obra de l’artista olesana en la darrera edició en paper, tot coincidint amb l’aniversari de La Bústia
Llegir mésEn aquesta primera edició del certamen han participat gairebé 200 fotografies
Llegir mésDel 20 al 29 de novembre s’estan fent treballs d’instal·lació de pantalles acústiques
Llegir mésS’han pogut trobar propostes gastronòmiques tradicionals i han participat diferents establiments locals
Llegir mésL’alcalde Jesús Naharro, el millor sommelier de Catalunya Toni Albiol i el cuiner Feliu Grau, inauguren la 4a edició amb Miguel Ángel Herrero i David Barba com a guanyadors del concurs de beure en porró i un cap de setmana ple de propostes culinàries i […]
Llegir mésTambé la Fira de la Tardor de Castellví, el Festival Amadeu Vives de Collbató, Joan Pera a Esparreguera, Biel Duran a Sant Andreu, la 24a Cursa de Martorell i la 5a edició de l’X-Corxador Fest d’Olesa
Llegir mésLes últimes novetats relacionades amb l’àmbit sanitari, la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera i les notícies de societat, cultura, successos, economia i esports són alguns dels continguts destacats
Llegir mésEls alumnes del centre Josep Pla han assajat el confinament
Llegir més