Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia nous agents Sant Andreu

Sant Andreu incorpora efectius i una agent canina a la Policia Local

Per 20 de setembre de 2022 a les 12:00 0 458 Visites

L’alcaldessa Ana Alba ha reclamat major presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat

La Policia Local de Sant Andreu ha incorporat dos agents a la plantilla després de superar el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. L’alcaldessa Ana Alba els ha rebut aquest dilluns i els ha demanat “que siguin empàtics amb la ciutadania, que treballin amb proximitat i que vetllin pels drets i llibertat de les persones, especialment de les més vulnerables”.

A més, també ha reforçat el cos amb una agent canina que s’uneix als altres tres que ja té la Unitat Canina. Tal com ha informat Ràdio Sant Andreu, es diu Lola i és un cadell de quatre mesos de la raça Border Collie. La seva incorporació arriba un any després de la jubilació de la Kènia, que precisament va morir fa una setmana i serà homenatjada el pròxim 29 de setembre.

En la recepció als nous agents, Alba ha reclamat major presència dels Mossos d’Esquadra: “És un cos amb el que tenim molt bona relació i amb el qual treballem de manera coordinada, però necessitem més presència de Mossos a la ciutat perquè la seguretat ciutadana és competència d’aquest cos”.

 

Mor l’agent canina Kènia

La Policia Local de Sant Andreu celebra el seu dia amb reconeixements i l’agent canina Kènia es jubila

Fotografia: Sant Andreu incorpora agents a la Policia Local [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: