Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia La Portals 2024 5

La nova Portals es redueix a 385 corredors per “garantir la seguretat i la satisfacció de tots els participants”

Per 17 d'abril de 2024 a les 12:00 0 281 Visites

La Volta a Montserrat en BTT ha viscut una jornada familiar, solidària i no competitiva amb canvis i menys participació després d’arribar a 1.500 persones el 2019 i gairebé un miler el 2022

La 13a edició de La Portals ha tingut 385 corredors de BTT en una jornada familiar i d’oci, aquest diumenge 14 d’abril. Una participació que ha baixat respecte a l’última prova el 2022 que va tenir gairebé un miler de corredors, o el 2019 que en va tenir 1.500, el màxim permès.

El club ciclista de Collbató LaTaca l’ha recuperat després que l’any passat s’anul·lés. La nova Portals, amb el nom que es va presentar el mes de març, ha tingut canvis a l’organització i al recorregut, que ha estat de 62 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.480 metres acumulats. Ha passat pels municipis que envolten Montserrat: Esparreguera, Olesa, Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Marganell, el Bruc i Collbató.

La cursa de BTT és no competitiva on s’han vist esportistes amb bicicletes elèctriques i convencionals. Des de l’Ajuntament de Collbató expliquen que el nou equip al capdavant de l’organització ha aconseguit “un desplegament impecable que va garantir la seguretat i la satisfacció de tots els participants“.

També han volgut expressar “el nostre agraïment a tots els participants, voluntaris i patrocinadors pel seu suport inestimable” i que La Portals “deixa un llegat d’assoliments esportius, de camaraderia i esperit esportiu que perdurarà en la memòria de tots els presents”.

Des de l’organització estan “molt contents per com ha sortit tot i esperem que hagueu gaudit molt dels paisatges de la nostra màgica muntanya que és Montserrat” i s’acomiaden fins “l’any que ve amb La Portals “Del Mil·lenari” 2025!!!“.

L’organització ha agraït la col·laboració dels ajuntaments de Collbató, Olesa, Esparreguera, el Bruc, Marganell, Castellbell el Vilar i Monistrol de Montserrat. També del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Mossos d’Esquadra, ADF, policies locals, entitats, la Federació Catalana de Ciclisme, i “sobretot als voluntaris. Sense vosaltres això no seria possible”.

Els beneficis de La Portals 2024 aniran destinats a l’entitat Asdent, una associació sense ànim de lucre que dona suport als afectats per la malaltia de Dent. Es tracta d’un trastorn genètic catalogat com a malaltia rara i que afecta el sistema renal.

 

Torna La Portals, la Volta a Montserrat en BTT familiar i solidària.

Gairebé 1.000 ciclistes participen en La Portals 2022 de Collbató.

La Portals 2019 torna a ser un èxit amb la inscripció de 1.500 participants.

Fotografies: La Portals 2024 [Aj Collbató]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: