Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia llegenda del Pont del Diable La Fura dels Baus Fira de Primavera Martorell

Martorell celebra la Fira de Primavera de forma telemàtica

Per 25 d'abril de 2020 a les 7:00 0 1009 Visites

L’Ajuntament convida als ciutadans a viure-la des de casa a través del canal de YouTube

L’últim cap de setmana del mes d’abril, Martorell surt al carrer per celebrar la Fira de Primavera. Una festa originària de fa més de 600 anys que s’ha mantingut activa tot i que tradicionalment sempre hi cau alguna gotellada.

La covid-19 ha provocat el seu ajornament, però l’Ajuntament convida als ciutadans a viure-la des de casa a través del canal de YouTube. “No diem que suspenem la Fira de Primavera, sinó que l’ajornem”, assegura l’alcalde Xavier Fonollosa, qui subratlla que “el que haurem de fer un cop acabi aquest malson és celebrar-ho absolutament tot”.

Així, s’oferirà les representacions de La Llegenda del Pont del Diable, a més de propstes culturals, teatrals, musicals i de lleure. Museus de Martorell obre les seves portes telemàticament per visionar, des de casa, un clip amb imatges de visites teatralitzades del Vicenç Ros, l’Enrajolada i la Farmàcia Bujons.

A l’última edició de la Fira de Primavera, La Fura dels Baus va presentar una espectacular posada en escena de la Llegenda del Pont del Diable, el dissabte 27 d’abril de 2019.

Fotografia de portada: La representació de la Llegenda del Pont del diable, un dels atractius de la Fira [Lluís Gutiérrez/La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   C-Martorell, Cultura, Martorell